Οδηγίες χρήσεως

Με λένε Εύη και παρόλο που επαγγελματικά συστήνομαι ακόμα ως δημοσιογράφος και αρθρογράφος, πριν μερικά χρόνια «ανακάλυψα» την ζαχαροπλαστική και ένας καινούριος κόσμος ανοίχτηκε μπροστά μου. Σκέφτηκα λοιπόν να φτιάξω αυτό το blog μέσα από το οποίο θα μπορείτε να δοκιμάζετε και εσείς τις δημιουργίες μου. Υπέροχα cakes, layered ή όχι, φτιαγμένα από τα καλύτερα υλικά με εντελώς σπιτικό τρόπο, διακοσμημένα με απολύτως φυσικά χρώματα και με στολίδια που φέρνω μαζί μου από το Λονδίνο. Μια που το project βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο η παραγγελίες πρέπει να γίνονται τουλάχιστον τέσσερις μέρες πριν για να προλαβαίνω να τα ετοιμάζω όλα όπως πρέπει, και μπορώ να σας παραδώσω το cake σας εντός Αττικής - πακεταρισμένο τέλεια για δώρο ή για το σπίτι σας- με μια μικρή επιβάρυνση, ή να περάσετε να το πάρετε εσείς οπότε να γνωριστούμε κιόλας. Ελπίζω να σας αρέσει η ιδέα μου και να την στηρίξετε. Είτε παραγγέλνοντας τα γλυκά μου είτε spreading around the news. Φιλιά!

Packaging

Packaging

Sunday 10 February 2013

A plain and simple cake (8-10 servings, 20 Euro)

Αυτό το απλό κέηκ βανίλια είναι από τις πρώτες συνταγές που δοκιμάσα ever. Και είναι τέλειο συνοδευτικό για τον πρωινό καφέ ή το απογευματινό σας τσάι. Αφράτο, με εντυπωσιακή εμφάνιση μια που το ψήνω σε βαθιά φόρμα για Charlotte και πασπαλισμένο με ζάχαρη άχνη, μυρίζει απολαυστικά και έχει γεύση που θα σας ταξιδέψει πίσω, στα παιδικά σας χρόνια...


Βγάζει οκτώ με δέκα κομμάτια και διατηρείται άνετα για πέντε μέρες σε αεροστεγές δοχείο. 

No comments:

Post a Comment