Οδηγίες χρήσεως

Με λένε Εύη και παρόλο που επαγγελματικά συστήνομαι ακόμα ως δημοσιογράφος και αρθρογράφος, πριν μερικά χρόνια «ανακάλυψα» την ζαχαροπλαστική και ένας καινούριος κόσμος ανοίχτηκε μπροστά μου. Σκέφτηκα λοιπόν να φτιάξω αυτό το blog μέσα από το οποίο θα μπορείτε να δοκιμάζετε και εσείς τις δημιουργίες μου. Υπέροχα cakes, layered ή όχι, φτιαγμένα από τα καλύτερα υλικά με εντελώς σπιτικό τρόπο, διακοσμημένα με απολύτως φυσικά χρώματα και με στολίδια που φέρνω μαζί μου από το Λονδίνο. Μια που το project βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο η παραγγελίες πρέπει να γίνονται τουλάχιστον τέσσερις μέρες πριν για να προλαβαίνω να τα ετοιμάζω όλα όπως πρέπει, και μπορώ να σας παραδώσω το cake σας εντός Αττικής - πακεταρισμένο τέλεια για δώρο ή για το σπίτι σας- με μια μικρή επιβάρυνση, ή να περάσετε να το πάρετε εσείς οπότε να γνωριστούμε κιόλας. Ελπίζω να σας αρέσει η ιδέα μου και να την στηρίξετε. Είτε παραγγέλνοντας τα γλυκά μου είτε spreading around the news. Φιλιά!

Packaging

Packaging

Sunday 10 February 2013

Seven Sins Chocolate Cake (8-10 servings 35 Euro)

Άλλο ένα cake για choco maniacs. Με βάση το διάσημο Devils Food Cake , γέμιση από τρεις διαφορετικές κρέμες σοκολάτας - dark chocolate whiskey, milk chocolate mocha και white chocolate dulce de leche -  και milk chocolate marshmallow frosting, είναι πραγματικά συγκλονιστικό. Προσθέστε και την διακόσμηση του που είναι φτιαγμένη εξ ολοκλήρου από ολόκληρα σοκολατάκια και θα καταλάβετε γιατί όταν το φτιάχνω δεν μένει ούτε ψίχουλο.


Βγάζει οκτώ με δέκα κομμάτια, διατηρείται στο ψυγείο αλλά πρέπει να το βγάλετε τουλάχιστον μισή ώρα πριν το σερβίρετε για να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.


No comments:

Post a Comment