Οδηγίες χρήσεως

Με λένε Εύη και παρόλο που επαγγελματικά συστήνομαι ακόμα ως δημοσιογράφος και αρθρογράφος, πριν μερικά χρόνια «ανακάλυψα» την ζαχαροπλαστική και ένας καινούριος κόσμος ανοίχτηκε μπροστά μου. Σκέφτηκα λοιπόν να φτιάξω αυτό το blog μέσα από το οποίο θα μπορείτε να δοκιμάζετε και εσείς τις δημιουργίες μου. Υπέροχα cakes, layered ή όχι, φτιαγμένα από τα καλύτερα υλικά με εντελώς σπιτικό τρόπο, διακοσμημένα με απολύτως φυσικά χρώματα και με στολίδια που φέρνω μαζί μου από το Λονδίνο. Μια που το project βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο η παραγγελίες πρέπει να γίνονται τουλάχιστον τέσσερις μέρες πριν για να προλαβαίνω να τα ετοιμάζω όλα όπως πρέπει, και μπορώ να σας παραδώσω το cake σας εντός Αττικής - πακεταρισμένο τέλεια για δώρο ή για το σπίτι σας- με μια μικρή επιβάρυνση, ή να περάσετε να το πάρετε εσείς οπότε να γνωριστούμε κιόλας. Ελπίζω να σας αρέσει η ιδέα μου και να την στηρίξετε. Είτε παραγγέλνοντας τα γλυκά μου είτε spreading around the news. Φιλιά!

Packaging

Packaging

Sunday 10 February 2013

Pink marshmallow cake (8-10 servings 35 euro)

Ένα εντελώς πρωτότυπο girly cake σε χρώμα ροζ, με γεύση βανίλια και φράουλα καλυμένο από marshmallow frosting. Το μυστικό είναι τα Whoppers που κρύβονται μέσα του αλλά αποτελούν και μέρος της διακόσμησης του -ζαχαρένιες μπαλίτσες με γέμιση κρέμα φράουλα- που ακριβώς επειδή δεν υπάρχουν στην Ελλάδα και πρέπει να τα φέρνω από το Λονδίνο, κάνουν το συγκεκριμένο cake κάπως... εποχιακό. Θα φροντίσω να μην ξεμένω συχνά πάντως, αυτό είναι υπόσχεση.


Βγάζει οκτώ με δέκα κομμάτια, διατηρείται στο ψυγείο για πέντε περίπου μέρες αλλά το frosting μετά την πρώτη μέρα σκληραίνει λίγο.


No comments:

Post a Comment