Οδηγίες χρήσεως

Με λένε Εύη και παρόλο που επαγγελματικά συστήνομαι ακόμα ως δημοσιογράφος και αρθρογράφος, πριν μερικά χρόνια «ανακάλυψα» την ζαχαροπλαστική και ένας καινούριος κόσμος ανοίχτηκε μπροστά μου. Σκέφτηκα λοιπόν να φτιάξω αυτό το blog μέσα από το οποίο θα μπορείτε να δοκιμάζετε και εσείς τις δημιουργίες μου. Υπέροχα cakes, layered ή όχι, φτιαγμένα από τα καλύτερα υλικά με εντελώς σπιτικό τρόπο, διακοσμημένα με απολύτως φυσικά χρώματα και με στολίδια που φέρνω μαζί μου από το Λονδίνο. Μια που το project βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο η παραγγελίες πρέπει να γίνονται τουλάχιστον τέσσερις μέρες πριν για να προλαβαίνω να τα ετοιμάζω όλα όπως πρέπει, και μπορώ να σας παραδώσω το cake σας εντός Αττικής - πακεταρισμένο τέλεια για δώρο ή για το σπίτι σας- με μια μικρή επιβάρυνση, ή να περάσετε να το πάρετε εσείς οπότε να γνωριστούμε κιόλας. Ελπίζω να σας αρέσει η ιδέα μου και να την στηρίξετε. Είτε παραγγέλνοντας τα γλυκά μου είτε spreading around the news. Φιλιά!

Packaging

Packaging

Sunday, 10 February 2013

Birthday Cake (8-10 servings 30 Euro)

Τα κέηκ γενεθλίων έτσι όπως τα έχω εγώ στο μυαλό μου πρέπει να είναι πολύχρωμα, χαρούμενα και αφράτα. Έτσι, το "δικό" μου birthday cake έχει σαν βάση ένα κέηκ βανίλιας, έχει γέμιση από κρέμα και sprinkles, είναι καλυμμένο με Italian Buttercream Frosting και στολισμένο με χρωματιστά sprinkles, sugar confetti και φυσικά κεράκια που παίζουν μουσική.


Βγάζει οκτώ με δέκα κομμάτια και διατηρείται σε αεροστεγές δοχείο αλλά πότε περίσσεψε birthday cake την τελευταία φορά που κάνατε πάρτυ? 


1 comment:

  1. Σκέπτομαι σοβαρά να αλλάξω γενέθλια! Θα βρω μια date για να σου το παραγγείλω, σίγουρο!
    All the best στο νέο σου project. Fab!!!

    ReplyDelete